Barcoleta Nga .::Jok3R::.
3 posters
Faqja 6 e 21
Faqja 6 e 21 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 21
Barcoleta Nga .::Jok3R::.
First topic message reminder :
Barcoleta Vetem Nga .::Jok3R::.
Barcoleta Vetem Nga .::Jok3R::.
Edituar për herë të fundit nga .::Jok3R::. në Thu Dec 31, 2009 2:12 pm, edituar 1 herë gjithsej
Re: Barcoleta Nga .::Jok3R::.
ELEFANDI & MIZA një elefant e kish pas shkel kerri dhe vjen ndihma e pare me e dergu ne spital kur krejt kohen e njek një mize.
doktori smujti me duru dhe i tha po pse pe njek elefantin .
miza-po du me idhon gjak
doktori smujti me duru dhe i tha po pse pe njek elefantin .
miza-po du me idhon gjak
TIPI u kan ni tip qe ka majt syze edhe kur bon femer e vet femra pse bre pi man qito syza se spo t rrin mi tipi tha po me to po i shoh andrrat me te mdhaja
LEPURI ish kon ni leper edhe ish pi ish shum edhe tu shku udhes e zen gjumi mas ni lisi.Edhe vin nja dy ujqi me honger leprin, njoni thot jo une pe ha tjetri jo une, e qishtu perlahen mes veti ata edhe vdesin te dy.Ne mengjes kur qohet i sheh dy ujqit para veti edhe thot:hej be nanen edhe une kur po pina spo di qka po boj
DJALI Na ishte njeher nje djale dhe gjdo merembje para se te binte kur hinte ne dhome nje her pshtynte nga dritarja tani binte ne shtrat kur nje nate pshtyni ne shtrat dhe ra nga dritarja.
BJONDINA Ishën kon ni her dy bjondina tu ec rrugës,edhe njonës i bon mobili.Ajo tu e hallakat nëpër qant,nuk mund ta gjente,e kjo tjetra ja bon hej oj budallic mos e ke harru ne shpi
QYTETARI E pyeten nje qytetar: "Me cilen moderatore te televizionit e kishe kalu naten"?
Qytetari u pergjegj: Nuk kallzoj se pastaj ma kan nonen Ramushi.
Qytetari u pergjegj: Nuk kallzoj se pastaj ma kan nonen Ramushi.
NE BURG Ne kohe e Xhaxhit E. ne burg te Burrelit shkon nje grup inspektoreve per te vizituar te burgosurit dhe aty ne bur vemendjen ju terheqin tre te burgosur ne nje qeli dhe keto vendosin te shkoj e ti pyesin se perse jan te burgosur? I PARI: Mua gjithmon me shkonte ora mbrapa dhe keshtu vonohesha per ne pun dhe me akuzuan se po pergadis puc kundr shtetit.
I DYTI: Mua gjithmon me shkonte ora par dhe un ne pun shoja gjithmon me heret dhe me akuzun se po shpiunoja kunder shtetit.
I TRETI: Mua ora me shkonte sakte edhe ne pun shkojs ne koha edhe me akuzuan se oren e kisha marr nga prendimi
I DYTI: Mua gjithmon me shkonte ora par dhe un ne pun shoja gjithmon me heret dhe me akuzun se po shpiunoja kunder shtetit.
I TRETI: Mua ora me shkonte sakte edhe ne pun shkojs ne koha edhe me akuzuan se oren e kisha marr nga prendimi
SHQIPETARI NE GJERMANI Shkoj njehere nje shqiptar ne gjermani,por nuk ishte e mundur me gjajte pune.kerkoj e kerkoj por nuk mujti me gjajte.dikush i tha se munesh me gjajte pune vete ne kopsht zoologjik.shkoj shqiptari atje edhe i thane me i vesh teshet e luanit edhe ky pranoj.kur efuten ne kafaz i sillej perreth nje tiger.ky ty u tutu shume nisi me bertite,ndihme ndihme.tigri iu afru afer dhe i tha :sha po bertet o budall a po don me na lan pa pune te gjitheve a.
KRYEMINISTRI kryeministeri Bajram Kusumi pasi e mori besimin e parlementit,menjher e lajmroj gruan e tij ne telefon dhe i thote : grue banu gati se sonte ke me fjete me kryeministrin ajo ja kthen thote :pse ae paskan lushu ramushin a...
MESUESI Ish kan ni mesues edhe e kish vet Rugoven...
Rugove dil ne drrase gjeje Ameriken Veriore ne hart... Rugova thot qe mesuese..ok mire ulu ne vend i thot mesuesja...
Pastaj del Thaqi edhe i thot mesuesja kush e zbuloi Ameriken Veriore ai thot.....
Rugovaaaaaaaaaaaaa
Rugove dil ne drrase gjeje Ameriken Veriore ne hart... Rugova thot qe mesuese..ok mire ulu ne vend i thot mesuesja...
Pastaj del Thaqi edhe i thot mesuesja kush e zbuloi Ameriken Veriore ai thot.....
Rugovaaaaaaaaaaaaa
NOTAT NE SHKOLL u kan ni her ni djal edhe e ka kry gjys`vjetorin e par edhe i ka than baba hajde ti shoh notat .. Djali i thot : "Ksaj here notat si kam shum mir " qyqy.. n matematik 1`sh pse ?? msusja um veti sa bajn 3+2 un i thash 5 tani um veti 2+3 i thash qasi muti .. qyqy edhe n histori pse ??? m veti kush e ka vra napoleon bonaparten i thash " arsimtar a shpijun po tu dokna a " ma qitni 1`sh edhe mi dha 2 shpulla e m`tha " mu qu krejt dyjaja n kam s ta hjeki nishin ..qyqy edhe n gjuh shqipe n gjuhen e nanes pse ?? ehh qe qka m veti m tha " Lendita Doli n 3 t nates .. qka osht lendita i thash " RROSPI " qysh me dal n 3 t nates n qytet
ORA E GJUHES SHQIPE Ne oren e gj.shqipe profesori po ben perseritje.Kush do na shkruaje nje fjali me emrin Trandelina?Cohet Genci dhe shkruan :Trandelina eshte punetore.
Edhe nje tjeter fjali me emrin Trandelina,cohet Mimoza dhe shkruan ot me Trandelinen shkuam ne party. Ashtu pra shume mire pergj-et profesori.Nje nxenes sikur me frige con gishtin por sesht i sigurt a te shkruan,profesoru pasi e shikon e nxjer ne drase,nxenesi shkruan :Trandelina eshte kurve!Profesori nervozohet dhe e reh nxenesin dhe e nxjer perjashta.Pas mbarimit te ores profesori e theret nxenesin dhe e pyet :hey djali ku banonte ajo trandelina?
Edhe nje tjeter fjali me emrin Trandelina,cohet Mimoza dhe shkruan ot me Trandelinen shkuam ne party. Ashtu pra shume mire pergj-et profesori.Nje nxenes sikur me frige con gishtin por sesht i sigurt a te shkruan,profesoru pasi e shikon e nxjer ne drase,nxenesi shkruan :Trandelina eshte kurve!Profesori nervozohet dhe e reh nxenesin dhe e nxjer perjashta.Pas mbarimit te ores profesori e theret nxenesin dhe e pyet :hey djali ku banonte ajo trandelina?
TRENI ka qen njeher nje nxenes i cili beri zurm dhe mesuesj i tha te del ne drras te zez dhe te vizaton nje tren duke ecur.Mesuesja u kthye me shpin kah djali. Ai vizatoi nje vagon dhe e pyeti mesuesja se qkishte ber ai i tha mesues: derisa u ktheve ti treni shkoi
POLICI DHE NXANSI kan qen dy nxenes te vegjel edhe shkonin ne shkoll> kur shkonin ata ne shkol kaloishin ka stacioni i policis: nje dit njeri djal ju drejtohet policit e i thot: shoku polic e e njef dinin: polici i thot> cilin din nxenesi ja kthen qaj se ta shtin nje her dy her e tri me radh i thot policit tani polici e takon nje shok e i thot kaloj dy nxenes per qdo mengjes e me thoin shoku polizc a e nje dinin une i tham cilin din aj thot qaj se ta shtin ja bon plici shokut a din ti naj fore me ja lshu nxenesit qa mi than une eh: thot shoku po une ta tregoi nje: thuaj e e nje dahutin cilin dahut thuaj qaj se ta fut ok flm shum. edhe nesrit vijn prap nxensit i thir polici ja bon o ti djal a e nje dautin nxensi ju kthehet e i thot aiiiiiii shokun e dinit a cilit din more qaj se ta shtin.
RUGOVA,THAQI,RAMUSHI kur u rrxun kulla binjake rugova,thaqi,dhe ramush shkun mi shpreh ngushllime bushit edhe shkoj ramushi me 1kg portokalla kur hyni te bushi, bushi i tha rojeve shtinja ne both.Ramushi dul tu kajt hyn rugova me 1kg banane si hin te bush bushi ja ban shtinja ne both kur ja shtin ne both ky ja nis me kesh bushi thote pse po kesh rugova thote po medhimet thaqi qy i ka dy bostana
NJERIU DHE LLAMPA MAGJIKE Ni njeri ka qen tu udhtu me ni anije, dhe ju ka prish anija, edhe krejt udhtaret kan vdek, veq aj ka pshtu. Ka qen nje ishhull ngat aty, edhe aty ka shku aj. Aty e gjen nje llam magjike, edhe e ferkon edhe del gjini. Edhe gjini i thot thuj 3 deshira dhe une ti plotsoj. Ky njeri i thot me ma maru ni rruge prej kti ishullit deri ne qytet temin neper deti edhe rruga me qen 6 metra e gjane. Gjini i thot qysh bre qe sa kohe jom ne llame e spo te vjen gjynah mem shti ne ate pune te madhe. Aj njeri i thot ok pra tregom se qysh muj me i kuptu femnat? Gjini menohet menohet edhe i thot, sa metra te gjane e dashte qat rruge me ta maru?
DY STUDENTA Ishin kon ni her dy studenta njoni ishte i mequm e tjetri budall edhe ata baba i vet i ka qu me studiu edhe mas pari u hi i meqmi edhe i ka thon prof. pytëm qa të dush une krejt i di edhe i ka thon prof.kush u kon atëher kryetar i Gjermanis ai ka thon Hitleri tani i ka thon me qa marohet shpija ai ka thonë me tulla baskia edhe dërasa edhe pytja e fudit u kon se a ka jetë ne han ai ka thon ka veq hala nuk e kan zbulu shkenctarisht edhe u dal i pari i ka thon tjetrit përgjegjja e parë osht Hitleri e dyta tulla baskia dresa edhe e treta po por nuk e kan zbulu shkenctarisht edhe hin budalla i thot prof.si quhesh ai ka thon Hitler e ka vet qa ki ne kry ai ka thonë tulla baskia drasa edhe i ka thonë a je budall i ka thon po por hala nuk e kan zbulu shkenctarisht.
SHQIPTARI AMERIKANI GJERMANI Jan Kan nje here Shiptari Gjermani edhe Amerikani edhe thojn hajde shkojm ne nje shkretetit edhe cili po mundet me nejt me shum ne shkretir edhe aty afer e kan nje kabin te telfonit qe ne rast se nuk mujn me nejt me thirr ambulancen edhe me ardh mi marr..shkon Gjermani rrin nje jav edhe smun me nejt me shum edhe e thirr ambulancen edhe ktheht en shpi...shkon Amerikani rrin nje muj edhe ai e thirr ambulancen edhe kthehet en shpi smun me nejt ma shum...shkon Shiptari edhe bohet nje jav nje muj, dy muj kur bohen 3 muj thojn hajt te kqyrmi cka u bo mos ka dek shiptari, kur shkojn e shohin pshtet per kabine te telefonit i thojn cka u bo mor pse sna thirre ... le bre thot se e kom harru numrin e Telefonit.....
SHQIPTARI AMERIKANI GJERMANI nje dit amerikani gjermonii dhe shqiptarii humbin ne shkretetir dhe aty e takojin gjinin dhe aii ju thot: do te ju plettesoj nga nje deshir.Amerikani thot: dergom ne amerik kurse gjermoni thote : mu ne gjermani shqiptarii thot me vetii : une nuk kam qa me bo ne kosov qa me booo thot : kthemi 2-të qituu..
DJALOSHI nje djal po shkon ne shkoll dhe vonohet kur hyn ne klas mesuesja ka hyr dhe ky djali po don me shku me u ul ne vend mesuesja i thot per se je vonuar i thot ky por mesuese ju vet mekeni thene se per mesim nuk eshte kurr von
GJERMANI ITALIANI SHQIPETARI na ishin duke udhtuar shqiptari germani dhe italiani me aeroplan veq me dure so mbahen.
Duke folur thojn kush guxon me kcy prej qisej ballane i ka $1 million euro .
Germani thot vallah sun e laj gruen se kcej , italian thot kur kcej une vdes edhe paret nik mundem me imarr ndersa shqiptari thote une kcej.
Edhe ata i thojn kce bre shqiptar edhe shqiptari ju thote ju rreni shuplaka per mue edhe un kcej ata ja nisin me rre shuplaka edhe bin ne toke se e nshojn ballanen ndersa shqiptari fluturon me ballan
Duke folur thojn kush guxon me kcy prej qisej ballane i ka $1 million euro .
Germani thot vallah sun e laj gruen se kcej , italian thot kur kcej une vdes edhe paret nik mundem me imarr ndersa shqiptari thote une kcej.
Edhe ata i thojn kce bre shqiptar edhe shqiptari ju thote ju rreni shuplaka per mue edhe un kcej ata ja nisin me rre shuplaka edhe bin ne toke se e nshojn ballanen ndersa shqiptari fluturon me ballan
NXENESI nje nxenes duke kaluar aty pari pa mesuesin qee ishte nervoz dhe i tha : o msues pse e ka ngritur ismail qemali flamurin?mesuesi duke menduar se nxenesi po bon hajgare i tha:e ka ngrit se e ka nxane ne offsajd isa boletinin.
MESUESI DHE NXANSAT i pyet mesuesi nxenesit? kush e din nga e ka njeriu prejardhjen? njani thot pej majmunit,dashni msus. okee ,kur shkon ni nxans në shtepi po e pyt babin e vet? thot babi pse sme ke treguar qe ne e kemi prejardhjen nga majmuni? . Jo djali jem une jo valla, e ti nashta.
DETYRAT E SHTEPIS Nje dit nklas iu thot mesuesja me i ba do detyra te shtepis.
Te nesermen duke ia kontrolluar detyrat vjen te nje djal ,edhe e pyet pse nuk i ke bere detyrat e shtepise?
Djali ia kthen pergjigjen, mesuese une nuk jam ne shtepi por ne banes .
Te nesermen duke ia kontrolluar detyrat vjen te nje djal ,edhe e pyet pse nuk i ke bere detyrat e shtepise?
Djali ia kthen pergjigjen, mesuese une nuk jam ne shtepi por ne banes .
ORA E MATEMATIKES Mesuesja e matematikes i pyet nxenesit: Nese ne nje tel rryme ne shtylla elektrike jan 10 zogj dhe nese e gjuajm nje sa mbesin? Nje djal pergjigjet thot mesuese nese e gjuajm nje ikin te gjithe dhe smbetet asnje. Ajo i thot nejse mbesin 9 por po me pelqen menyra e te menduarit tend. Ne fund te ores djali po i thot mesueses: nese i sheh dy femra duke lepire akullore, njera e l lepine perreth ndersa tjetra e fut tere akulloren ne goj cila prej tyre eshte e martuar. Mesuesja thot ajo qe e fut tere akulloren ne goje djali i thot ajo qe e ka unazen ne gisht por megjithate po me pelqen menyra e te menduarit tend.
MESUESJA ka qen nje mesuese qe ju beri nxenesve nji pyetje asnjeri prej nxenesve nuk e dinte pergjigjen
me ne fund u zgjua njeri prej nxenesve dhe e tha pergjigjen e e pyeti mesuesen se a ishte pergjigja e sakt
mesuesja i tha; me prit ta pyes drejtorin se nuk e di as vet .
me ne fund u zgjua njeri prej nxenesve dhe e tha pergjigjen e e pyeti mesuesen se a ishte pergjigja e sakt
mesuesja i tha; me prit ta pyes drejtorin se nuk e di as vet .
MESUESI I VIZATIMIT nje dite mesuesi i vizatimit u thot femijeve qe ta vizatojne lopen ne fushe. por Miri nuk kishte vizatuar asgje dhe mesuesi e pyet pse nuk ke vizatuar:derisa ti edhe me ma kontrrolu vizatimin lopa e hingri barin e shkoj ne ni fush tjeter
MESUESI DHE NXANESAT nje nje or mesimi mesusja e i thot ni nxensi qu ti dhe lakoma fjalen laj
ai thot un laj, ti lan,ne lajm e nalet e i thot mesusja pse u nale thot djali po mesuse u hargjit bujleri
ai thot un laj, ti lan,ne lajm e nalet e i thot mesusja pse u nale thot djali po mesuse u hargjit bujleri
PLAKA Shkoj niher nje plak ne gjinekologji e i pa tu prit grat edhe e veti njonen prej tyre qka po shkepin. E ajo prej nervozes qe eshte tu prit shume i tha bonbona e kshtu plaka vendosi me prit e ne fund kur i erdh reni mjeku i tha halle edhe ti pe hajshe a e ajo ju pergjigj jo valla halla veq ne goje e man
VDEKJA E MJEKUT Nje mjek kardiolog kishte vdekur dhe shoket e ti shkojn per vorrim. Sapo mbrrijn te vorri njani prej kolegeve ja fillon me qa ne te madhe dhe shoket e tij ngushtohen dhe e pysin pse po qan aq shum njajt si na e ke pas edhe ti. Ai vetem qante dhe ju thot shokeve te tij se a shihni se cfar figure i a kan vendos ne vorr. Ata thojn po nje zemer prej ari. Mire ai qe eshte kardiolog i a kan vendos zemren e une qe jam gjinekolog cfar kan me me vendos ne vorr kur te vdes.
GJERMANI AMERIKANI SHQIPETARI Gjermani,amerikani,shqiptari,,kan qen ne burg edhe ni dit i del zoti perpara e i thot gjermanit qa kishe pas qef me ta plotesu ni deshir ..gjermani i thot me dal prej burgut!! ja ploteson deshiren...kurse e vet amerikanin edhe ai thot me dal prej burgut edhe ati ja ploteson deshiren...kurse kur e pyet shqpitarin qa kishe pas qef me ta plotesu ni deshir;ai thot:me mi kthy qata dy se spom rrihet vet ne burg :
BUDALLA U kon 1 budall .Edhe ka dal prej dhomes tvet ja ka nis me njek doktorin me thik.Doktori ik e ik kur e lshoon zemra prej tutes kurr i afrohet budalla ja bon KILE
==Daltonisti==
-Një polic ndalon një automobil dhe i thotë shoferit:
- Zotëri keni kaluar në dritën e kuqe!
- Po zotëri, por unë jam daltonist!
- Nuk ka lidhje, këtu i dënojmë edhe të huajt! -i thotë polici.
-Një polic ndalon një automobil dhe i thotë shoferit:
- Zotëri keni kaluar në dritën e kuqe!
- Po zotëri, por unë jam daltonist!
- Nuk ka lidhje, këtu i dënojmë edhe të huajt! -i thotë polici.
===Hajnat===
Hyjnë hajnat të plaçkitin në shtëpinë e Hasës dhe Hysës.
“Thirre shpejt policinë”, i thotë Hasa Hysës.
Ai i sjell dy numra, por policia nuk vjen dhe hajnat vjedhin dhe shkojnë .
Hasa nervozohet:
“O Hysë, a e solle numrin 92?”.
“Jo, unë e solla numrin 29, thash ndoshta policia iu del hajnave prapa shpine.
Hyjnë hajnat të plaçkitin në shtëpinë e Hasës dhe Hysës.
“Thirre shpejt policinë”, i thotë Hasa Hysës.
Ai i sjell dy numra, por policia nuk vjen dhe hajnat vjedhin dhe shkojnë .
Hasa nervozohet:
“O Hysë, a e solle numrin 92?”.
“Jo, unë e solla numrin 29, thash ndoshta policia iu del hajnave prapa shpine.
=Biondina=
Pse biondina ka vendosur të ketë vetëm tre fëmijë?
Sepse ka dëgjuar se çdo i katërti fëmijë është kinez.
Pse biondina ka vendosur të ketë vetëm tre fëmijë?
Sepse ka dëgjuar se çdo i katërti fëmijë është kinez.
---E kam për me hangër---
Një ditë kishte ardhur veterinari për t’i kontrolluar pulat, dhe i thotë shitësit se pulat e tij kanë HIV – SIDA.
Shitësi bën apel që të gjithë t’i kthenin pulat, dhe ashtu bën të gjithë. Vetëm një qytetar nuk e ktheu, dhe i shkoi shitësi në shtëpi:
“Pse vetëm ti nuk e ktheve pulen?”
Qytetari u përgjigj:
“Nuk e kam blerë pulen për t’u martuar me të, po për me hëngër”.
Një ditë kishte ardhur veterinari për t’i kontrolluar pulat, dhe i thotë shitësit se pulat e tij kanë HIV – SIDA.
Shitësi bën apel që të gjithë t’i kthenin pulat, dhe ashtu bën të gjithë. Vetëm një qytetar nuk e ktheu, dhe i shkoi shitësi në shtëpi:
“Pse vetëm ti nuk e ktheve pulen?”
Qytetari u përgjigj:
“Nuk e kam blerë pulen për t’u martuar me të, po për me hëngër”.
====Baballarët====
Disa fëmijë po mburreshin se i kanë baballarët të shpejtë.
Njëri thotë: “Babi im pasi hedh shigjetën, vrapon dhe e kap pa arritur në shenjestër.
I dyti: Babi im gjuan me pistoletë dhe e kap plumbin pa arritur shenjestren.
I treti: Se mos është ndonjë gjë kjo! Babi im punon në qeveri dhe megjithëse puna i mbaron në orën 16, vjen në shtëpi që në ora 13.
Disa fëmijë po mburreshin se i kanë baballarët të shpejtë.
Njëri thotë: “Babi im pasi hedh shigjetën, vrapon dhe e kap pa arritur në shenjestër.
I dyti: Babi im gjuan me pistoletë dhe e kap plumbin pa arritur shenjestren.
I treti: Se mos është ndonjë gjë kjo! Babi im punon në qeveri dhe megjithëse puna i mbaron në orën 16, vjen në shtëpi që në ora 13.
---===Logjika===---
Në klasë mësuesja pyet nxënësit:
- Në një pemë janë 5 zogj. Një gjahtar qëllon me çifte dhe vret 3 zogj.
- Sa zogj mbeten në pemë?
- 2 zogj mësuese, përgjigjet një nxënës.
- Bravo e gjete!- thotë mësuesja.
Një nxënës tjetër ngrihet dhe e kundërshton;
- Në pemë nuk mbeti asnjë zog, mësuese, se u tremben nga zhurma.
Mësuesja e vënë në pozitë, mendohet pak dhe i thotë: bravo, më pëlqen logjika që përdor.
Po ky nxënës thotë:
- Ta them edhe unë një problem mësuese?
- Janë 3 femra duke ngrënë akullore, e para e lëpin me majën e gjuhës e dyta me gjithë gjuhen dhe e treta e fut akulloren në gojë, cila nga këto femra është e martuar?
- Ajo që e fut gjithë akulloren në gojë, thotë mësuesja.
- Jo mësuese, ajo që ka unazë në gisht, por gjithsesi më pëlqen logjika që ndjek.
Në klasë mësuesja pyet nxënësit:
- Në një pemë janë 5 zogj. Një gjahtar qëllon me çifte dhe vret 3 zogj.
- Sa zogj mbeten në pemë?
- 2 zogj mësuese, përgjigjet një nxënës.
- Bravo e gjete!- thotë mësuesja.
Një nxënës tjetër ngrihet dhe e kundërshton;
- Në pemë nuk mbeti asnjë zog, mësuese, se u tremben nga zhurma.
Mësuesja e vënë në pozitë, mendohet pak dhe i thotë: bravo, më pëlqen logjika që përdor.
Po ky nxënës thotë:
- Ta them edhe unë një problem mësuese?
- Janë 3 femra duke ngrënë akullore, e para e lëpin me majën e gjuhës e dyta me gjithë gjuhen dhe e treta e fut akulloren në gojë, cila nga këto femra është e martuar?
- Ajo që e fut gjithë akulloren në gojë, thotë mësuesja.
- Jo mësuese, ajo që ka unazë në gisht, por gjithsesi më pëlqen logjika që ndjek.
***Shqipëria dhe Amerika***
Ishin dy shqiptarë dhe bisedonin se si të pasurohet Shqipëria. Njëri tha kam një ide: t’i shpallim luftë Amerikës, ajo do të na pushtoj dhe kështu do na sjellë dollarë.
Mirë e ke ja kthen tjetri, por pas pak e ndërron mendimin dhe thotë:
“Jo, është rrezik se nëse ne e fitojmë luftën, atëherë çka do t’i çojmë Amerikës!
Ishin dy shqiptarë dhe bisedonin se si të pasurohet Shqipëria. Njëri tha kam një ide: t’i shpallim luftë Amerikës, ajo do të na pushtoj dhe kështu do na sjellë dollarë.
Mirë e ke ja kthen tjetri, por pas pak e ndërron mendimin dhe thotë:
“Jo, është rrezik se nëse ne e fitojmë luftën, atëherë çka do t’i çojmë Amerikës!
<@@>Oqeani<@@>
Takohen dy shokë.
“A ke ndëgjuar për Oqeanin Atlantik”?
“Po”.
“Unë e kam kaluar not”.
“E ti a ke ndëgjuar për Oqeanin e Vdekur”?
“Po more”.
“Unë e kam mbytur”.
Takohen dy shokë.
“A ke ndëgjuar për Oqeanin Atlantik”?
“Po”.
“Unë e kam kaluar not”.
“E ti a ke ndëgjuar për Oqeanin e Vdekur”?
“Po more”.
“Unë e kam mbytur”.
*****BORXHI*****
Një djalë po shëtiste me të dashuren e tij, kur papritur shikon një person të njohur dhe i thotë të dashurës:
- E shikon atë, ka dy muaj që më ka marr borxh 10000 lekë dhe akoma nuk m’i ka kthyer.
- As mos prit të t’i kthej, pasi mua ka një vit që më ka marr virgjërinë dhe nuk ma ka kthyer më.
Një djalë po shëtiste me të dashuren e tij, kur papritur shikon një person të njohur dhe i thotë të dashurës:
- E shikon atë, ka dy muaj që më ka marr borxh 10000 lekë dhe akoma nuk m’i ka kthyer.
- As mos prit të t’i kthej, pasi mua ka një vit që më ka marr virgjërinë dhe nuk ma ka kthyer më.
____Kulleri____
Vdes njëri dhe kullerat shkojnë për kryeshëndosh.
Kulleri: “Hej njerëz, a u mërzitet për tipin bre, shumë i smut o kon a, shumë m’u ka dhimtë a”!
Burrat tjerë në dhomë ia kthejnë:
“Jo bre s’u kanë smutë, po kerri e ka shkelë”!
Vdes njëri dhe kullerat shkojnë për kryeshëndosh.
Kulleri: “Hej njerëz, a u mërzitet për tipin bre, shumë i smut o kon a, shumë m’u ka dhimtë a”!
Burrat tjerë në dhomë ia kthejnë:
“Jo bre s’u kanë smutë, po kerri e ka shkelë”!
>>>Mjeku<<<
I sëmuri: Doktor, doktor kam edhe 59 sekonda jetë.
Doktori: Prit një minutë, të lutem!
I sëmuri: Doktor, doktor kam edhe 59 sekonda jetë.
Doktori: Prit një minutë, të lutem!
@______________Kompjuteri__________@
Nje femer, teknike kompjuterash po ndihmonte nje djale qe te vinte ne pune kompjuterin. Pasi gjithshka po perfundonte teknikja i kerkon djalit te zgjedhi nje password. Djali per te bere pak lojra me vajzen i thote dua si password fjalen "penis". Teknikja nuk reagoi dhe e shkruajti fjalen por u shkri nga te qeshurit kur pergjigja e kompjuterit ishte:
"PASSWORD I PAPRANUESHEM.NUK ESHTE I GJATE SA DUHET"
Nje femer, teknike kompjuterash po ndihmonte nje djale qe te vinte ne pune kompjuterin. Pasi gjithshka po perfundonte teknikja i kerkon djalit te zgjedhi nje password. Djali per te bere pak lojra me vajzen i thote dua si password fjalen "penis". Teknikja nuk reagoi dhe e shkruajti fjalen por u shkri nga te qeshurit kur pergjigja e kompjuterit ishte:
"PASSWORD I PAPRANUESHEM.NUK ESHTE I GJATE SA DUHET"
><<<<<<<<<< Cigaret >>>>>>>>>>>>>>><
-Doktor dua te le duhanin, por nuk di si ti t'ja bej.
-E ke provuar me karamele?
-Po por ato nuk ndizen!...
-Doktor dua te le duhanin, por nuk di si ti t'ja bej.
-E ke provuar me karamele?
-Po por ato nuk ndizen!...
<_________Ndihma e shpejtë___________>
Nje polic therret me telefon ndihmen e shpejte:
-Ndihme, ndihme, kam gelltitur celsin e shtepise,cte bej?
-Hyr nga dritarja.
Nje polic therret me telefon ndihmen e shpejte:
-Ndihme, ndihme, kam gelltitur celsin e shtepise,cte bej?
-Hyr nga dritarja.
<___#><@$$@><#___>
Nje eksplorator humb ne pyjet e pafund te Amazones. Pas tre dite bredhjesh me ne fund sheh nje njeri qe del pas nje kacubeje.
I thote:
- O zot, shpetova, kam tre dite i humbur dhe me ne fund gjeta nje njeri. Se imagjinon dot se sa i lumtur qe jam.
- Ske perse te jesh fare i lumtur. Une kam 10 vjet qe kam humbur
Nje eksplorator humb ne pyjet e pafund te Amazones. Pas tre dite bredhjesh me ne fund sheh nje njeri qe del pas nje kacubeje.
I thote:
- O zot, shpetova, kam tre dite i humbur dhe me ne fund gjeta nje njeri. Se imagjinon dot se sa i lumtur qe jam.
- Ske perse te jesh fare i lumtur. Une kam 10 vjet qe kam humbur
<<<<<>>>>Hajduti<<<<<<<<<<>>>>>>
Një hajdut shkon në Pazar për të shitur rrobat që kishte vjedhur, por një hajdut tjetër ia vjedh.
Në darkë e shoqja e cila e sheh të mërzitur e pyet: “Sfitove gjë?” – Hajduti duke qeshur: “-Kësaj here i shita me çmimin që i mora.
Një hajdut shkon në Pazar për të shitur rrobat që kishte vjedhur, por një hajdut tjetër ia vjedh.
Në darkë e shoqja e cila e sheh të mërzitur e pyet: “Sfitove gjë?” – Hajduti duke qeshur: “-Kësaj here i shita me çmimin që i mora.
>< Dy shokët e mirë ><
Kishin qen dy shok të mirë dhe kishin pas pir tër naten deri sa jan dehur dhe kishin vendosur te kethehen në shtëpi por ishte shum von dhe nuk kishte ma autobus dhe vendosen me marr nje taxi, shkun te taxisti dhe po e pyesin se sa kushton për tre vet deri te filan rruga, kurse taxsisti po ju thot po ju qenkeni veq dy veta pse po thua tre kurse i dehuri po i thot pse a ti nuk vjen me neve a ?
Kishin qen dy shok të mirë dhe kishin pas pir tër naten deri sa jan dehur dhe kishin vendosur te kethehen në shtëpi por ishte shum von dhe nuk kishte ma autobus dhe vendosen me marr nje taxi, shkun te taxisti dhe po e pyesin se sa kushton për tre vet deri te filan rruga, kurse taxsisti po ju thot po ju qenkeni veq dy veta pse po thua tre kurse i dehuri po i thot pse a ti nuk vjen me neve a ?
***** Qifti i Sapodashuruar *****
Nje çift i sapodashuruar po qendronin ulur ne stolin prane nje peme. Papritur vajza shikon se ne peme po putheshin dy zogj dhe i thote djalit: -Ej shiko shiko bejme edhe ne si ata?! Djali pergjigjet: -Ohuuuuu kush lodhet me hyp ne peme!!!!!
Nje çift i sapodashuruar po qendronin ulur ne stolin prane nje peme. Papritur vajza shikon se ne peme po putheshin dy zogj dhe i thote djalit: -Ej shiko shiko bejme edhe ne si ata?! Djali pergjigjet: -Ohuuuuu kush lodhet me hyp ne peme!!!!!
Faqja 6 e 21 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 21
Faqja 6 e 21
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi