Barcoleta Nga .::Jok3R::.
3 posters
Faqja 5 e 21
Faqja 5 e 21 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 21
Barcoleta Nga .::Jok3R::.
First topic message reminder :
Barcoleta Vetem Nga .::Jok3R::.
Barcoleta Vetem Nga .::Jok3R::.
Edituar për herë të fundit nga .::Jok3R::. në Thu Dec 31, 2009 2:12 pm, edituar 1 herë gjithsej
Re: Barcoleta Nga .::Jok3R::.
ORGAZMA
Orgazma!!!!
Ne klase mesuesja ben kontrollin e dijeve te nxenesve:kush do me thote nje send me germen K? O zyshe,ta them une, une, une.Beni ishte me shejtani.dora lart gjithmone.mendon mesuesja;ky do na thote ndonje shejtanllek!!He Diana na e thuaj ti!karrikja mesuese!Bravo!kendshem shume kendshem!!po nje send me P kush do me thote??prape Beni:O zyshe ta them une se kam mesuar o zyshe!!Na e thuaj ti Flori!Porta mesuese!!Kendshem,shume kendshem bravo!!!po nje send me O kush e thote???Beni prape;O zyshe ta them une,ta them une!mesuesja e padjallezuar mendoi qe nuk ka ndonje fjale te keqe me germen O dhe thote;he Beni na e thuaj ti!ORGAZMA mesuese!!!po orgazma nuk eshte send Beni!!!Po eshte kendshem,shume kendshem mesuese!!
Orgazma!!!!
Ne klase mesuesja ben kontrollin e dijeve te nxenesve:kush do me thote nje send me germen K? O zyshe,ta them une, une, une.Beni ishte me shejtani.dora lart gjithmone.mendon mesuesja;ky do na thote ndonje shejtanllek!!He Diana na e thuaj ti!karrikja mesuese!Bravo!kendshem shume kendshem!!po nje send me P kush do me thote??prape Beni:O zyshe ta them une se kam mesuar o zyshe!!Na e thuaj ti Flori!Porta mesuese!!Kendshem,shume kendshem bravo!!!po nje send me O kush e thote???Beni prape;O zyshe ta them une,ta them une!mesuesja e padjallezuar mendoi qe nuk ka ndonje fjale te keqe me germen O dhe thote;he Beni na e thuaj ti!ORGAZMA mesuese!!!po orgazma nuk eshte send Beni!!!Po eshte kendshem,shume kendshem mesuese!!
Martesa
-"E dashur, dua te martohem me ty" - e propozon djali vajzen.
-"Mire i dashur por eshte ketu nje problem. Veshtire se do te pajtohet babai im!" -pergjigjet ajo.
-"Pse?" -pyet ai
-"Ngase ai eshte shahist" -pergjigjet ajo.
-"Ani, qka ka lidhje kjo me martesen tone?" - pyet djali i habitur.
-"Po ai kurr nuk e jep mbretereshen per kali" -ia kthene vajza
-"E dashur, dua te martohem me ty" - e propozon djali vajzen.
-"Mire i dashur por eshte ketu nje problem. Veshtire se do te pajtohet babai im!" -pergjigjet ajo.
-"Pse?" -pyet ai
-"Ngase ai eshte shahist" -pergjigjet ajo.
-"Ani, qka ka lidhje kjo me martesen tone?" - pyet djali i habitur.
-"Po ai kurr nuk e jep mbretereshen per kali" -ia kthene vajza
3 ShoqeT!
Ishin 3 shoqe Te Trijat Ishin Nje Me Frajer nje e fejuar nje e MArtuar edhe Vendosen te dalin nje mbremje JAsht per te ngren Nje dark bashk. Edhe Jan Ulur 3 shoqet te bisedojn qfar dot veshin edhe ato nuk bishin dakord qa me vesh nje Plak te dera i ndegjon edhe Hyn mrenda Ja u ben Qa u ba oj qika qe sun po rahatohni Qikat i Thojn Plakes Spo dim Bre Hall qa me vesh per me dal sonte nje dark bashk Ehh Ja u Ben Plaka veshnu keshtu Sipas Flokve Te Burrave Te Juve. Qikat Nuk Kuptojn Si Mu vesh Sipas flokve Te Burrave. E Pyesin Qikat Plaken qysh po mendon. Plaka Ju pergjigjet Nese Burri Jot Ka flok Shum veshu Me tesha te leshta e mlohu krejt Nese Burri jot Ka pak flok veshu holl Nese burri jot eshte Qel Dil cullak krejt. :)
Ishin 3 shoqe Te Trijat Ishin Nje Me Frajer nje e fejuar nje e MArtuar edhe Vendosen te dalin nje mbremje JAsht per te ngren Nje dark bashk. Edhe Jan Ulur 3 shoqet te bisedojn qfar dot veshin edhe ato nuk bishin dakord qa me vesh nje Plak te dera i ndegjon edhe Hyn mrenda Ja u ben Qa u ba oj qika qe sun po rahatohni Qikat i Thojn Plakes Spo dim Bre Hall qa me vesh per me dal sonte nje dark bashk Ehh Ja u Ben Plaka veshnu keshtu Sipas Flokve Te Burrave Te Juve. Qikat Nuk Kuptojn Si Mu vesh Sipas flokve Te Burrave. E Pyesin Qikat Plaken qysh po mendon. Plaka Ju pergjigjet Nese Burri Jot Ka flok Shum veshu Me tesha te leshta e mlohu krejt Nese Burri jot Ka pak flok veshu holl Nese burri jot eshte Qel Dil cullak krejt. :)
Burri dhe Gruja
Nje burre kur po jepte shpirt kerkon gruan dhe i thot:
Grua, me fal se une te kam genyer. Gjithe ato net qe te thoja jam ne pune deri vone isha me femra te tjera.Dhe jo me nje po me dhjete. Me fal se te kam tradhtuar. Gruja e qete i thote: Po e dija une, prandaj te dhash helmin
Nje burre kur po jepte shpirt kerkon gruan dhe i thot:
Grua, me fal se une te kam genyer. Gjithe ato net qe te thoja jam ne pune deri vone isha me femra te tjera.Dhe jo me nje po me dhjete. Me fal se te kam tradhtuar. Gruja e qete i thote: Po e dija une, prandaj te dhash helmin
Baba dhe djali
Nje dit i drejtohet baba djalit 11 vjecar:
- O bir, ka ardh koha mi bo dy-tre llafe rreth seksit me ty.
Djali ia kthen:
- Ani babe, fol cka osht kah t'intereson!
Nje dit i drejtohet baba djalit 11 vjecar:
- O bir, ka ardh koha mi bo dy-tre llafe rreth seksit me ty.
Djali ia kthen:
- Ani babe, fol cka osht kah t'intereson!
dashuri me frajer
Na ishte nje burr i cili e kishte emrin hysen,dhe ai kishte nje grua jo te ndershme.Gjykatesi i kishte bere thirrje ne gjygj per akuz se e kishte vrar gruan.Kur shkoi atje gjykatesi e pyeti:pse e ke vrar gruan e jo ate frajerin e saj?Ai tha:po ma mir qe e kom vra gruajen sesa frajerin.Sepse ta kisha vra frajerin e saj isha detyru me vra frajera per qdo nat.
Na ishte nje burr i cili e kishte emrin hysen,dhe ai kishte nje grua jo te ndershme.Gjykatesi i kishte bere thirrje ne gjygj per akuz se e kishte vrar gruan.Kur shkoi atje gjykatesi e pyeti:pse e ke vrar gruan e jo ate frajerin e saj?Ai tha:po ma mir qe e kom vra gruajen sesa frajerin.Sepse ta kisha vra frajerin e saj isha detyru me vra frajera per qdo nat.
I dashuruari
Nje djalosh- student - i afrohet nje koleges ne biblioteke dhe e shiqon thelle qe vajza te reagoje.
Kur vajza e heton se djaloshi pe shiqon pandare- i thote:
-O ti djale mos me shiqo ashtu se zemra ime i takon dikujt tjeter?
-Djaloshi i a kthen: - Ska lidhje, ti ke edhe organe tjera.
Nje djalosh- student - i afrohet nje koleges ne biblioteke dhe e shiqon thelle qe vajza te reagoje.
Kur vajza e heton se djaloshi pe shiqon pandare- i thote:
-O ti djale mos me shiqo ashtu se zemra ime i takon dikujt tjeter?
-Djaloshi i a kthen: - Ska lidhje, ti ke edhe organe tjera.
Bretkocat
jon kan 2 bretkoca tu rrezit dhe ja nis shi
njera i thot ajde te hyjm ne uj se po na lag shiu
jon kan 2 bretkoca tu rrezit dhe ja nis shi
njera i thot ajde te hyjm ne uj se po na lag shiu
GABIMI I MËSUESES
-Babi, - i tha nxënësi i klasës së parë fillore, babait të tij, - mësuesja jonë nuk e di fare matematikën. Ajo, dje bëri një gabim shumë të madh dhe të gjithë nxënësit filluan të qeshin.
-Çfarë gabimi bëri mësuesja?
-Ajo dje na tha se numri katër përbëhet nga dy edhe dy, kurse sot: nga tre edhe një…
-Babi, - i tha nxënësi i klasës së parë fillore, babait të tij, - mësuesja jonë nuk e di fare matematikën. Ajo, dje bëri një gabim shumë të madh dhe të gjithë nxënësit filluan të qeshin.
-Çfarë gabimi bëri mësuesja?
-Ajo dje na tha se numri katër përbëhet nga dy edhe dy, kurse sot: nga tre edhe një…
Nxensit dhe mesusja
Ne klase mesuesja pyet nxenesit :
-Ne nje peme jane 5 zogj.Nje gjahtar qellon me çifte dhe vret 3 zogj.Sa zogj mbeten ne peme?
-2 zogj mesuese ,pergjigjet nje nxenes
-Bravo e gjete thote mesuesja
Nje nxenes tjeter ngrihet dhe e kundershton :
-Ne peme nuk mbeti asnje zog mesuese se u tremben nga zhurma Mesuesja e vene ne pozite mendohet pak dhe i thote: bravo me pelqen llogjika qe perdor.
Po ky nxenes thote:
-Ta them edhe une nje probleme mesuese?
-Thuaje ia kthen mesuesja
-Jane 3 femra duke ngrene akullore,e para e lepin me majen e gjuhes e dyta me gjithe gjuhen dhe e treta e fut akullore ne goje, cila nga keto te treja eshte e martuar?
-Ajo qe e fut te gjithe akulloren ne goje -thote mesuesja
Jo mesuese, ajo qe ka unaze te gishti, por gjithsesi me pelqen llogjika qe ndjek......
Ne klase mesuesja pyet nxenesit :
-Ne nje peme jane 5 zogj.Nje gjahtar qellon me çifte dhe vret 3 zogj.Sa zogj mbeten ne peme?
-2 zogj mesuese ,pergjigjet nje nxenes
-Bravo e gjete thote mesuesja
Nje nxenes tjeter ngrihet dhe e kundershton :
-Ne peme nuk mbeti asnje zog mesuese se u tremben nga zhurma Mesuesja e vene ne pozite mendohet pak dhe i thote: bravo me pelqen llogjika qe perdor.
Po ky nxenes thote:
-Ta them edhe une nje probleme mesuese?
-Thuaje ia kthen mesuesja
-Jane 3 femra duke ngrene akullore,e para e lepin me majen e gjuhes e dyta me gjithe gjuhen dhe e treta e fut akullore ne goje, cila nga keto te treja eshte e martuar?
-Ajo qe e fut te gjithe akulloren ne goje -thote mesuesja
Jo mesuese, ajo qe ka unaze te gishti, por gjithsesi me pelqen llogjika qe ndjek......
hajnat
njeherit ka mbet hasa me husen pa asgje dhe Hasa i thot Huses kam nje plan une de hy de vjedh ti shiqo me ardh dikush bjeri dritares...dhe hyn hasa.. shkojn 5 min vjen Policija dhe ja lidhen duret huses ky sen i bjer dritares dhe bertet LINDI DILLI PERENDOJ HËNA HIK HAS SE TU LUJT NANA
njeherit ka mbet hasa me husen pa asgje dhe Hasa i thot Huses kam nje plan une de hy de vjedh ti shiqo me ardh dikush bjeri dritares...dhe hyn hasa.. shkojn 5 min vjen Policija dhe ja lidhen duret huses ky sen i bjer dritares dhe bertet LINDI DILLI PERENDOJ HËNA HIK HAS SE TU LUJT NANA
me motora
Hasa me husen njeherit shetitshin me motora dh dalin me nje ruge te gate dhe vjen nje kamijon me nje drit por kto nuk e shohin ket dhe hasa i bertet huses ajde e marim ket "motorin" qe vijn ne mes pas si qe kalon kamijoni hasi i thot huses paska qen i madh aj qe e conte motorin be shif me bani qe ti pikoj
Hasa me husen njeherit shetitshin me motora dh dalin me nje ruge te gate dhe vjen nje kamijon me nje drit por kto nuk e shohin ket dhe hasa i bertet huses ajde e marim ket "motorin" qe vijn ne mes pas si qe kalon kamijoni hasi i thot huses paska qen i madh aj qe e conte motorin be shif me bani qe ti pikoj
Hasa dhe airoplani
Muja dhe Hasa kishin shkuar ne airoport. Nga ballkoni shiqoj airoplanet e parkuar ne ate cast Muaj i thot Hases: sa po rejn kur po thojn se po i vjedhin airoplanet, shif sa i madhe eshte. Hasa i pergjigjet: more budall ata nuk i vjedhin ketu ne toke kur jane te mdhaj, por i vjedhin kur jane ne air kur zvoglohen....
Muja dhe Hasa kishin shkuar ne airoport. Nga ballkoni shiqoj airoplanet e parkuar ne ate cast Muaj i thot Hases: sa po rejn kur po thojn se po i vjedhin airoplanet, shif sa i madhe eshte. Hasa i pergjigjet: more budall ata nuk i vjedhin ketu ne toke kur jane te mdhaj, por i vjedhin kur jane ne air kur zvoglohen....
Djaloshi që u kthye nga mërgimi nëna e pyeti: Me çka erdhe biri im?
Me aeroplan, u përgjigj djali.
Uh mjerët ne, s`kemi ku ta parkojm…
Me aeroplan, u përgjigj djali.
Uh mjerët ne, s`kemi ku ta parkojm…
Kishin qene tre shoke, dhe nje dite shkojne ne nje lokal per te pire nga nje pije.
Njeri kerkon shfeps, tjetri fanta, kurse I treti thote: a keni coca cole?
Kamarieri thote jo coca cole por, koka kolle .- Ky ia kthen : e si ashtu?
Atehere edhe shoku im qe e ka emrin Cali, a me thirre kali a ??????????????
Njeri kerkon shfeps, tjetri fanta, kurse I treti thote: a keni coca cole?
Kamarieri thote jo coca cole por, koka kolle .- Ky ia kthen : e si ashtu?
Atehere edhe shoku im qe e ka emrin Cali, a me thirre kali a ??????????????
Ka qene shqiptari dhe amerikani, ulen ne nje lokal. Afrohet kamarieri dhe e pyet se pari amerikanin: -cka doni te pini? - Ai thote Gjoni Voker Viski.
Shqiptari thote: -Shaban Teslica Koka kolle, kujton se duhet te prezantohet se pari!!!
Shqiptari thote: -Shaban Teslica Koka kolle, kujton se duhet te prezantohet se pari!!!
po du mja tregu ni matematik i kam dy shok dhe ja marr dyve 25euro dhe bahen 50 dhe un i blej 45euro ni par kpuca dy shokve je kthej ka 1 eruo dhe 3 euro me mbesin mua dh te dy shokve i jam borgj edhe ka 24 euro e tashti 24+24=48 edhe 3 euro qe me mbeten mu po baj 51
Hasa e msonte Hysen mi perdor bomben e dores:
HASA: E hek siguresen, pret deri ne tre e masnej e gjun bomben.
A po merr vesh ?
HYSA: Po more qysh jo.
Mas nja 5 minutave dul Hysa pa duar:
HYSA: Koka kon e prisht kjo bomb se sahati hala dy e pesë minuta,
e kjo kersiti.
HASA: E hek siguresen, pret deri ne tre e masnej e gjun bomben.
A po merr vesh ?
HYSA: Po more qysh jo.
Mas nja 5 minutave dul Hysa pa duar:
HYSA: Koka kon e prisht kjo bomb se sahati hala dy e pesë minuta,
e kjo kersiti.
Bedrija dhe Msusja
Msusja e pyt bedrijen: SA BEJNE 2+2
Bedrija: 6
Msusja: Sa
Msusja: sa sa..
Bedrija: 6 he ti qifsha vesht
Msusja e pyt bedrijen: SA BEJNE 2+2
Msusja: Sa
Msusja: sa sa..
Bedrija: 6 he ti qifsha vesht
Ni polic i SHPK-s pi nal njonin e pi ngermohet:
O qorr a nuk pi sheh driten e kuqe n’semafor a?
Po mer burr po ty nuk t’pash.
O qorr a nuk pi sheh driten e kuqe n’semafor a?
Po mer burr po ty nuk t’pash.
Kish qen nje femer edhe martohet me nje djal i cili jetonte ne Zvicer dhe kur vjen aj djali nga zvicra vjen me nje kerr te vitit 2004 bmw m3 edhe kur e hyp at femren ne kerr e vet a po don me ta lshu klimen ajo i ka thon, jo vallahi veq mahmut feratin e nigjoj.
C'thone femrat e vendeve te ndryshme kur bëjnë dashuri ?
Anglezja thot ' yes, yes'
Gjermanja 'gut, gut'
E Shqiptarja 'pash zotin mos i trego askujt'
Anglezja thot ' yes, yes'
Gjermanja 'gut, gut'
E Shqiptarja 'pash zotin mos i trego askujt'
ukan amerikani edhe ka than na e kena teknologjin shum te zhvillume si te gjujna nje hekur ne qjell bohet raket gjermani ka than edhe na e kena si te gjujna nej dru bohet anije shqiptari ka than edhe na e kena si te ulum nej mut ne fotele, bohet politkan
Nj? shkenc?tar Shqiptar po studionte nj? plesht. “Hidhu” i thote pleshtit, pleshti hidhet, “hidhu” pleshti hidhet. M? pas i k?put krah?t. “Hidhu” i thot? pleshtit, pleshti hidhet. Raport1: Pleshti me krah? t? k?putur u hodh. M? pas i pret k?mb?t. “Hidhu” i thot?, pleshti hi?, “hidhu” edhe nj? her?, pleshti hi?. Shkenc?tari shkruan: Raporti2: Pleshtit kur pret i k?mb?t, nuk d?gjon nga vesh?t.
Nj? nx?n?s i sapoardhur ne klas?n e re pyet m?suesen : “Mesuese a d?nohet dikush p?r di?ka q? nuk e ka b?r?? –“Jo asnj?her?” p?rgjigjet m?suesja. – At?her? se besoj se do t? m? d?noni p?r detyrat q? nuk i kam b?r?.
Nj? shkenc?tar Shqiptar merr pjes? n? nj? konferenc? rreth k?rkimeve arkeologjike. Filluan t? mburren Amerikan?t: - n? vendin ton? g?rmuam 25 metra n?n dhe dhe gjet?m kabllo telefoni. Dmth t? par?t tan? kan? p?rdorur telefona. I vjen rradha Shqiptarit: - Ne n? vendin ton? g?rmuam 50 m sgjet?m gj?, g?rmuam edhe 50 m t? tjer? prap? sgjet?m gj? ... dmth. t? par?t tan? kan? p?rdorur celular.
Baba dhe djali -- Duke ec baba me djalin e vet rruges djali e pyt baben o bab pse i kan var qeto qipsa qetu baba i thot per me tregu qe osht shitore o bir -djali thot ani bab duke ecur e pyt prap o bab pse i kan var qeta mish qetu - baba i thot per me tragu qe osht mishtore o bir -kur mberrijn te shkolla i thot djali babes o bab pse nuk i vjerrin edhe arsimtaret qetu me tregu qe osht shkoll
Policia e Kosoves SHPK-ja Nje polic e ndalon nje vetur per ta denuar edhe i thot shoferit 30 eoro denim i ki e pyt shoferin si e ki emrin ai i thot Milazim polici mendon e mendon si i bjen shkronja M bre i thot polici shoferit shiko masi nuk po me bjen ndermend shkronja M po ta fali po ruju kur te shkojsh te qaj kolegu im qe osht polic ruju se ai krejt alfabetin e din
LLOTO Nje njeri kish fitu loto edhe kur shkon te shtepia nuk e din qe i ka vdek gruja e i tragojn i thojn mos u merzit nuk ki qka bon ai i gzushem qe ka fitu lloto ka than KUR TA DON TA DON
TIPI Po hin tipi n`kafe dhe po e sheh shokin tu pi n`shank: E more njeri, ti këtu po pin, e dosti po ta "punon" grun te shpia. Kcen njeri dhe shkon tu ngajt te shpia. Po kthehet pas 10 minutave: Pse b`e po rren, po qvar dosti, unë at njeri se kisha pa kurrë n`jetë.
3 Shoket Tre shok tu nejt n`kafiq, dhe njoni po i vet: Paramendoni me dek na sot, dhe mu bo varrimi, me ardh krejt familja, shokët.....Çka kishit pas qef me fol për juve? Unë kisha pas qef me thonë për mu qe kam qen babë i mirë, burrë i mrekullushëm, shok i hatashëm - po thotë i pari. I dyti po thotë që kish pas qef mi përmend si doktor të shkelqyshëm, ekspert të madh dhe sportist të vërtet! I treti po thotë: Unë kisha pas qef dikush me thonë për mu: Kqyre more, kqyre - qeky po livrit.
USHTARI I KFORIT Po pijavet një ushtar i KFOR-it Gjerman dhe tu qajt po ja qel zemrën shiptarit qe këtu diku n`Kosovë ja kanë vra gjyshin partizanet. Shiptari po mundohet me ja shnosh kryt, por badihava, gjermani po qan si fëmija. Gjyshi jem ka qen Hans Kryger dhe ka qen ne SS divizion, ooo pare kisha jap me ja gjet eshtrat - tu kajt po tregon ushtari gjerman. O njeri, sa lufta u bo këtu dhe sa njeri u vra n`ket tok te shkret të Kosoves, problem është mu gjet eshtrat e gjyshit tuaj. Po sa pare je ne gjendje me i dhon me ti gjet eshtrat - po provon me i ndihmu shiptari? 10.000 euro i jap, vetëm ti gjej - tu i mshu me kry tavolines ushtari gjerman! Pasi qe e boni një thirje telefonike, shiptari po e pyet gjermanin: Mos ka qen qeky Hansi i gjatë dhe bardhosh dhe me sytë e kaltër? Po, ja natyrlich, ku po e dinë - po kcen gjermani Fola qetash me nji kushëri temin dhe aj po e di ku jan eshrat e gjyshit tuaj. Menjiher po qohen dhe po shkojnë deri te kusherini i shiptarit. Kusherini po ja lyp se pari paret, cilat gjermani edhe ja dha. Shkojnë tret deri te nji kumell, ja nisin me gropu dhe me te vërtet e gjejnë një kufomë. Gjermani kallet prej gëzimit dhe nuk po di qysh me e falënderu shiptarin dhe kushëririn e tine. Pasi qe shkon gjermani, po e pyet shiptari kusheririn: Ej njeri, mos jena hi n`gjynah qe e shitem rahmet i pas shpirti dajen Hasan? Po m`ha ka*i, edhe ashtu krejt kohen thojke: Nuk jetohet këtu, me pas me ik najqysh n`Gjermani!!!
THITHSJA ELEKTRIKE Tipi cili po shet thithse, po troket n`derë dhe po hin brenda menjiher si e ka qel një gru derën. Para se me mujt me hap gojën gruja, tipi po e kap kanten e brllogut dhe po i gjuan krejt n`midis dhomës: eshnat pulës, lëvoret e kompirave, lëvoret e modhes, një kondom i shfritzum, lulet e terne, konservat e shprazeta.....Zonjë – po thotë tipi – gjeth këta brllog e kam shpraz ne midis dhomës tuaj me ju tregu, çka mundet me bo thithësja jonë perfekte. Thithësja jonë, për vetëm disa minuta, ka me e perbi krejt ketë brllog. Nëse thithësja nuk e perbin, unë po ju betona qe kam me e perbi vet. Gruja pa fol hiq, po shkon deri te kuzhina, prej nga po kthehet me voj, ufull, kryp dhe biber dhe po ja qet brllogut ne mes te dhomës. Po çka jeni ka boni – po çuditet tipi? Kurgjo, deshta vetëm me ju ndihmu, me e pas ma letë me e perbi ketë brllog, se na kanë këput rrymën qe dy muaj.
GYPI I UJIT Vodoinstallateri po kërkon falje që ka ardh me vones t`madhe me një banes, ku ka shperthy gypi i ujit. Jo more, nuk ka problem - po thot i zoti shpis. Tu ju prit juve, ja nisa mi mësu fëmit me notu.
KOJSHIA Babi, babi në orman oshtë një fantazmë. Jo bre djali jem se fantazmat nuk egzistojnë, po ke pa ander t`keqe. O babë, egzistojnë, egzistojnë se mami e ka mbyll aty - po qan djali. Po vijin deri te ormani, babi po e qel dhe po e sheh kujshin cullak. Qysh bre kujshi kështu, sa herë të kam ndihmu, plus edhe punen ta kam gjet e ti po vjen naten dhe po ma tut djalin.
3 DOSTAT Po folin tre dosta: Grus teme i duhet 5 deri 6 sekonda prej 0 deri 100! Qysh ashtu, po pyesin tjert? Po ja kam ble Porshen. Ha, e jemja prej 0 deri 100 për 4 deri 5 sekonda! Qysh ashtu, po pyesin tjert? Ja kam ble Ferarin. I treti po shun. E jotja - po e pyesin dostat? E jemja prej 0 deri 100 për dy sekonda! Qysh ashtu, po qka i paske ble - nuk po munden me besu? VAGEN!!!
RROBAT Po hin nana me djalin me nji butik. Një palë tesha "kat" po rrijin super djalit dhe nana po vendos me ja ble. Para se me ja dhon paret, nana po e vet shitsin mos jan teshat e Turqis, ja mos zvoglohen(hijin n`uj) kur t`lahen. Jaa zojë, këto jan t`Italis dhe jan klasa parë, hiq mos baj gajle. Djali po del prej dugojes, me nanen, me tasha t`rea. Një orë ma von, deri sa kan qen tu shetit neper Prishtin, ja nis nji shi i madh dhe i bon krejt qullë. Teshat e djalit për dy minuta u zvoglun - për gjysë. Nana e qartne krejt, po kthehet n`shitore, ku po e pret i njejti shits cili po shkrihet prej mirësjelljes: Oo Zot, kqyre apet ky djali i lezeqem! Oo qka koka rrit, qka koka rrit......
SHQIPTARI I KOSOVES Ka shku para 15 vjete prej Kosoves, dhe tash po vjen hera parë n`vizit te kusherit. A po m`sheh, nuk jam kurfar pasaniki atje, por e kam punen e mirë, mercedesit po i graj, n`pushim shkoj n`Spanjë, e ku je ti - po e pyet djalin e axhes auslanderi. Qka t`ka shti me nejt n`kët Kosovë t`ka**t - apet auslanderi? Kur u shpartallu lidhja komuniste e u formu lidhja demokratike, mendova që senet po ndrushojin në të mirë, qashtut ka tre muj, ka tre muj dhe kalun 10 vjet tu prit që po bohet ma mirë. Pas luftes perseri erdhen n`pushtet, po unë mendova që nuk ka me ju zgjat mashum se tre muj, por qe kalun 4 vjet. Mos ta nin, se m`ki mu, kam me t`marë me veti dhe kam me ti ndreq letrat edhe me ta gjet naj punë t`mirë n`perendim - po don me ndihmu auslanderi. Nuk vjen n`konsiderim, a je budall a, tash me shku kur ju ka met vetem edhe 17 ditë a.
QUFI TESTON Qufi i vocerr i afrohet frikshem nënës dhe e pyet:
-Nënë kë e do më shumë: mua apo pasqyren që e ke në dhomë?
-Natyrisht se ty loqkë!
-Shumë mirë se veq sa e kam thyer pasqyrën!-ia ktheu Qufi
-Nënë kë e do më shumë: mua apo pasqyren që e ke në dhomë?
-Natyrisht se ty loqkë!
-Shumë mirë se veq sa e kam thyer pasqyrën!-ia ktheu Qufi
QUFI NE OREN E GJEOGRAFIS E pyet mësuesi Qufin :
-Quf,na gjejë detin Adriatik.
Qufi prek e prek nëpër hartë e profesori po e pyet pas pak:
-Hajde Quf,qka po prek ma aq shumë ne hartë
-po lypi ku është lagtë,profesor
-Quf,na gjejë detin Adriatik.
Qufi prek e prek nëpër hartë e profesori po e pyet pas pak:
-Hajde Quf,qka po prek ma aq shumë ne hartë
-po lypi ku është lagtë,profesor
QUFI NE OREN E GJUHES SHQIPE Mësuesja e gjuhës:
-Kur unë them Artani sjellte kafetë ,qfarë është Artani në
këtë rast ?
-Kamarier pergjigjet Qufi
-Kur unë them Artani sjellte kafetë ,qfarë është Artani në
këtë rast ?
-Kamarier pergjigjet Qufi
KEPA E qon nana djalin e vet te vogel me ble kep edhe ai ka te shkon rruges thot kep,kep,kep,kep edhe habitet thot keq,keq,keq edhe e takon nje gjuetar duke vrar lepura edhe ky duke than keq,keq,keq gjuetari i thot nuk duhet me than keq po duhet me than sot 1 neser 10 ai tani duke ecur rruges thot sot 1 neser 10 ,sot 1 neser 10 edhe takohet me do njerz duke e vorros nje njeri qe kish vdek edhe ky duke than sot 1 neser 10 ,sot 1 neser 10 e nin ata njerzit edhe i thojn nuk duhet me than sot 1 neser 10 po duhet me than zoti te lasht shnosh edhe ky thot duke ecur zoti te lasht shnosh,zoti te lasht shnosh ,zoti te lasht nshosh takohet me do kasapa duke e prer nje lop edhe thot zoti te lasht shnosh ,zoti te lasht shnosh ata i thojn nuk duhet me than zoti te lasht shnosh po duhet me than te baft mir e e hangsh me te shnosh prap vazhdon rrugen djali duke than ..tbaft mir e hangsh me te shnosh , e takon nje njeri ne VCe e i thot te baft mir e e hangsh me te shnosh
HASA E HYSA Nje dit hasa e hysa kishin pas me shku ne diskotek po nuk i lejuan prinderit e vet me shku NE DISKO e ata qka me ba nuk din qka me ba hyn ne dhom dhe e fiken driten e ja leshuan zanin muzikes deri ne fund vendosen me ba diskotek ne dhom te vet edhe duke vallazuar hasa ja hin shkelm hyses edhe hysa e ndez driten edhe thot ma nuk jam ka luj hasa i thot pse qka u ba hysa ja kthen qysh qka u ba a ma hine shkelum hasa i thot ku me dit kush ta ka hi shkelm ne gjith ket kallabllak
PLAKU ish kan nje plak me nje katun e i kish pas kater djem,edhe ky plaku shajke nanen kuna mujke ndesh ke musafir ndesh i huej,djemt i thojshin po badihava plaku vazhdojke ate te veten.edhe nje dite marrin vesh se ne katunin afer kish pas vdek njani edhe bahen gati me shku me pa, po djemt po i thojn qe mos me sha se marre se po shkojm me pa edhe plaku ja jep fjalen qe nuk shan, shkojn atje edhe aj qe kish pas vdek ishin kan kallabllik vllazni e keta nuk e din kush prej vllaznive kish vdek, edhe po thojn a merzitet per muharremin,keta po thojn se muharremi ka shku te miqt nuk ka vdek muharremi,edhe keta sbo bajn za mas pak po e vesin per tjetrin,edhe per ta thojn qe nuk ka vdek keshtu pyesin per nja dy tre vet e per krejt thojn qe nuk ka vdekur.edhe ky plaku idhnohet edhe thot po dikujt ja kom .... nanen ne kete shpi ka vdek po spo e di kush
KONGA Baba bojleri nona kada ja urojn fejesen tushit me lavaborin dhe i deshirojn kanalizim sa me te shpejt, uron familja kupatilla me kengen laju laju dhe shperlaju
DJALOSHI kishte qene nje djale me te meta mendore,dhe familja e qone ne shkollen per trajtim edhe ky merzitet ne dite edhe po i shkruan babit.
I nderuar babi une jam mire dhe jam permirsuar dukshem drejtori i shkolles pershkak se jam permirsuar na ka rregulluar nje pishine dhe ne qdo dite po kercejm dhe na ka thene nese permirsohuni edhe me teper do tu a sjelli edhe ujin.
I nderuar babi une jam mire dhe jam permirsuar dukshem drejtori i shkolles pershkak se jam permirsuar na ka rregulluar nje pishine dhe ne qdo dite po kercejm dhe na ka thene nese permirsohuni edhe me teper do tu a sjelli edhe ujin.
3 SHOKET NJe here tre shok duke biseduar ndermejet veti njeri thot neser do te bije bor deri ne 1m aj tjetri thot jo gabim e ke neser ndryshon klima do te jete temperatura mbi 40^c ndersa aj i treti thot of of lele kush do e pastroe boren ne at temperatur
BARCOLETA njeri u tregonte barcoleta disave dhe pas mbarimit ata vdiqen dhe ate e arestuan ne burg dhe njeri prej policeve i tha qe tja tregoje nje barcolete dhe ai i tha mos se do te vdesesh duke qeshur dhe me ne funde ja tregoje dhe polici nuk vdiq kur pas 1 muaji ai polici kishte vdekur(e ka kuptuar barcoleten
DJALI DHE GJYSHI Ish kon nje djale edhe i kish thone Gjyshit vet gjysh ka me te marre me nje vend amo nuk te tregoj se kuu?...edhe gjyshi bohet merak se ku don me qu Djali...
Edhe Vjen dita qe ai Djali me e marre Gjyshin,
edhe shkojne ne Stadion dhe ky Djali ishte duke ushtruar Football edhe shkojne aty edhe ku djali i thote gjyshit
Gjysh ulu ti e kshyrem tu lujt mue Football
edhe Lun ai djali edhe mbaron pjesa e pare..
Edhe ky djali tash shkon te gjyshi i vet edhe Gjyshi e pyet?!!..
O bir a kan pare keta qe po Luajne Football
Djali ja kthene po bre Gjysh shka kan pare keta nuk kena as naa
ky Gjyshi i Thote:
po po mu kon keta me pase pare e blejne kejt nga nje Top e nuk ngajne kejt mas nje Topiii....
Edhe Vjen dita qe ai Djali me e marre Gjyshin,
edhe shkojne ne Stadion dhe ky Djali ishte duke ushtruar Football edhe shkojne aty edhe ku djali i thote gjyshit
Gjysh ulu ti e kshyrem tu lujt mue Football
edhe Lun ai djali edhe mbaron pjesa e pare..
Edhe ky djali tash shkon te gjyshi i vet edhe Gjyshi e pyet?!!..
O bir a kan pare keta qe po Luajne Football
Djali ja kthene po bre Gjysh shka kan pare keta nuk kena as naa
ky Gjyshi i Thote:
po po mu kon keta me pase pare e blejne kejt nga nje Top e nuk ngajne kejt mas nje Topiii....
SHQIPTARI Del nje shqiptar ne gjermani me e shetit nje qen te vogel e te lesht sa si dallohej as kah e ka bishtin e as kah e ka gojen,tu shetit qeni e qon kamen dhe e pshurr shqiptarin ne kepuc.
Ky e shikon nje here dhe e nxjerr nje cope mish dhe ja qet.Po e sheh nje gjerman dhe quditet se qysh qeni e pshurri e ky po i qet mish,i afrohet dhe po e pyet pse veprove keshtu.Shiptari po i thot: O veq po du me e dit kah e ka kryet se ti kum qi nanen shkelum.
Ky e shikon nje here dhe e nxjerr nje cope mish dhe ja qet.Po e sheh nje gjerman dhe quditet se qysh qeni e pshurri e ky po i qet mish,i afrohet dhe po e pyet pse veprove keshtu.Shiptari po i thot: O veq po du me e dit kah e ka kryet se ti kum qi nanen shkelum.
Faqja 5 e 21 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 21
Faqja 5 e 21
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi