Madona eshte nje aktore e mir
Faqja 1 e 1
Madona eshte nje aktore e mir
Madonna është një aktore e mirë
Regjisori britanik Guy Ritchie mendon se ish-gruaja e tij, Madonna, është një aktore shumë e mirë.
Ritchie, i cili u nda nga këngëtarja vitin e kaluar pas afro tetë vitesh martesë, thotë se talenti i saj për aktrim është përjashtuar padrejtësisht pasi njerëzit nuk mund ta imagjinojnë atë më shumë se sa një yll i muzikës pop.
Nëse më pyetni mua, mendoj se ajo është krejt Ok.
Mendoj se ajo është e mirë dhe gati e përkryer. Vetëm nuk mendoj se njerëzit e kuptojnë personin e saj më ndryshe”, ka thënë Madonna
Regjisori britanik Guy Ritchie mendon se ish-gruaja e tij, Madonna, është një aktore shumë e mirë.
Ritchie, i cili u nda nga këngëtarja vitin e kaluar pas afro tetë vitesh martesë, thotë se talenti i saj për aktrim është përjashtuar padrejtësisht pasi njerëzit nuk mund ta imagjinojnë atë më shumë se sa një yll i muzikës pop.
Nëse më pyetni mua, mendoj se ajo është krejt Ok.
Mendoj se ajo është e mirë dhe gati e përkryer. Vetëm nuk mendoj se njerëzit e kuptojnë personin e saj më ndryshe”, ka thënë Madonna
Admini- Administrator
- Postimet : 3392
Kdc-Team
KDC: KDC
Similar topics
» 29. Ai (All-llahu) është që për juve krijoi gjithçka ka në tokë, pastaj vullnetin e vet ia drejtoi qiellit dhe i bëri ata shtatë qiej. Ai është i Gjithëdijshmi për çdo gjë.
» [HF]Madona - Sorry(1080p)
» çdo Dit pa ty, është sie një dit pa diell.
» E kam nje deshir oh sa eshte
» Kjo është VESA
» [HF]Madona - Sorry(1080p)
» çdo Dit pa ty, është sie një dit pa diell.
» E kam nje deshir oh sa eshte
» Kjo është VESA
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi