Dy vjet pas afatit të paraparë ende nuk ka gjurmë të botimit të Monografisë së luftës gjatë viteve 1998-1999
Faqja 1 e 1
Dy vjet pas afatit të paraparë ende nuk ka gjurmë të botimit të Monografisë së luftës gjatë viteve 1998-1999
E paraparë të botohej më së largu deri në janar të vitit të kaluar, Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut (KMDLNJ) deri tani nuk ka dhënë shenja të daljes në dritë të Monografisë për luftën e fundit në Kosovë. E vetmja gjë që mund të pritet këtë muaj është vetëm dorëzimi i materialit të hulumtimeve, përderisa
për ta përfunduar tërësisht, KMDLNJ-së nuk i mjaftojnë mjetet
E paraparë të botohej më së largu deri në janar të vitit të kaluar, Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut (KMDLNJ) deri tani nuk ka dhënë shenja të daljes në dritë të Monografisë për luftën e fundit në Kosovë. E vetmja gjë që mund të pritet këtë muaj është vetëm dorëzimi i materialit të hulumtimeve, përderisa
për ta përfunduar tërësisht, KMDLNJ-së nuk i mjaftojnë mjetet
σт¢нєє™- Super Moderator
- Postimet : 696
Similar topics
» Dy vjet pas afatit të paraparë ende nuk ka gjurmë të botimit të Monografisë së luftës gjatë viteve 1998-1999
» Menan Kiseri - pas 35 viteve me album të ri
» Numri i paraparë i muslimanëve në botë (2000) 1.902.095.000
» Trembëdhjetë kilometra larg Prishtinës zbulohen gjurmë të gjashtë shekujve më parë
» Tingujt e luftes
» Menan Kiseri - pas 35 viteve me album të ri
» Numri i paraparë i muslimanëve në botë (2000) 1.902.095.000
» Trembëdhjetë kilometra larg Prishtinës zbulohen gjurmë të gjashtë shekujve më parë
» Tingujt e luftes
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi