Ministria e Kulturës dhe ajo e Ekonomisë dhe e Financave në prag të nënshkrimit të memorandumit
Faqja 1 e 1
Ministria e Kulturës dhe ajo e Ekonomisë dhe e Financave në prag të nënshkrimit të memorandumit
Institucionet kulturore në varshmëri të MKRS-së, nga 15 janari do të derdhin çdo ditë “pazarin ditor” në xhirollogarinë e kësaj ministrie. Përderisa MKRS-ja me këtë vendim mëton të ketë një pasqyrë reale të të hyrave vetjake të institucioneve kulturore, udhëheqësit e këtyre të fundit konsiderojnë se kjo është një garkesë burokratike
Institucionet kulturore në varshmëri të MKRS-së, nga 15 janari do të derdhin çdo ditë “pazarin ditor” në xhirollogarinë e kësaj ministrie. Përderisa MKRS-ja me këtë vendim mëton të ketë një pasqyrë reale të të hyrave vetjake të institucioneve kulturore, udhëheqësit e këtyre të fundit konsiderojnë se kjo është një garkesë burokratike
Admini- Administrator
- Postimet : 3392
Kdc-Team
KDC: KDC
Similar topics
» Themelimi i çmimit për vepër më të mirë të muzikës serioze, peng i nënshkrimit të ministrit të Kulturës
» Ministria e Kulturës vë rregulla të reja për shtëpitë botuese
» Ministria e Kulturës publikon listën e projekteve që do të financojë këtë vit
» Ministria e Kulturës neglizhon projektin “Edhe unë dua të kthehem në shtëpi”
» Ministria e Kulturës vë rregulla të reja për shtëpitë botuese
» Ministria e Kulturës publikon listën e projekteve që do të financojë këtë vit
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi